Located in the heart of Mayfair, this office is now the new London HQ of a private financial firm in strong expansion, that had outgrown their previous location.

The reception area on level one was designed to provide the ambience of an art gallery and function as a business lounge. It is a calm oasis of neutral colours and finishes, for both visitors and employees, who work long hours in a challenging business. The tranquility continues through the corridors and into the meeting rooms.

The result is a space of understated elegance and a working environment enhanced with inspiring artwork, where employees are more connected and the space reflects the client’s vision and brand.

Our involvement consisted in suppling large format marble flooring throughout the client-facing spaces on level one and tops for the reception desk.

Architects: KKS Saville